Vi skapar rubriker!

Ja, uppenbarligen är mycket intressant att ha besök av två svenska polisstudenter, det verkar så i alla fall.
Annas mobil ringde igår kväll, det var Lieutenant Storms som hade varit kontakt med borgmästaren(!), han hade hört ryktas att Storms hade haft besök av två polisstudenter från Sverige och han ifrågasatte varför Storms inte presenterat oss. Nu ville borgmästaren träffa oss! Detta skall bli av i morgon.
Anna är eld o lågor över detta, jag o Sandra förstår inte rktigt vidden av det hela men vi börjar inse att borgmästaren uppenbarligen sitter på en hög post..... hmm!? Jag funderar mest på vad jag skall ha på mig?!

Idag har det regnat, åskat och snöat!!
Vädret har snabba vändningar här, igår var det skönt ute, dagen innan det var det ca 20 grader och sol, idag är det nollgradigt.

Sista kvällen i New Jersey, det blir middag ikväll och sen skall vi möta up lite vänner till Anna är det tänkt, eventuellt dyker oxå Lieutenantt Storms upp. Blir nog en riktigt rolig kväll.
Känns jätte trist att resa ifrån Anna, man vet att det dröjer så länge till nästa gång vi ses.
Vi har haft en toppen resa och tiden har gått så makalöst fort!
Det är dock alltid skönt att komma hem, längtar hem till Engla o Niklas! Vi skall till Veddige i helgen o det ser jag verkligen framemot, känns som om jag inte träffat La familia på evigheter, dessutom får jag möjlighet att träffa vännerna hos Liza på fredag - tjohoo! Det var på tok förlänge sedan !!
Hoppas jag kan sova mycket på planet hem så att man kommer hem och är hyffsat med i matchen.

Love!


                                          

Änna riktiga puddingar                                        Det e inte jag som e lång :)
(Notera hur raka i ryggen vi är, haha)             

werlas trassel

Om allt o inget....

RSS 2.0