Hoppsan!

Engla sov oroligt i natt, drömde nog. Jag var inne hos henne två gånger, sista gången jag kom tillbaka till min säng visade kl.05... 05.30 ringde klockan, kan dra mig 10 min till tänkte jag... Det var då det slog mig - shit sommartid!!!!!!!!!!
I självaverket var klockan 06.40... Jag har verkligen morgonrutiner likt ingen annan, det är ju inte för inte som jag kan stiga upp en o en halv timme innan jag skall iväg...
I morse fick frukosten utebli, make up:en åkte på i en rasande fart o Engla väcktes någonstanns där i mitten! Tack goda öde för att Engla är så duktig på morgonen, hon var naturligtvis oxå trött efter en natt med halv taskig sömn men hon klev upp o klädde på sig!
Engla kom till dagis i tid o jag till jobbet i tid, fick äta min frukost på jobbet men det gick ju bra det oxå - bidde dock ingen omelett :)

Hade en underbar dag på jobbet under solen !
Det var sista passet på IGV på flera veckor, nu blir det i huvudsak utredning för mig den närmaste tiden, känns så där men jag hoppas att jag skall bli positivt överraskad! Ser dock inte framemot att börja 7.30 varje morgon.... :(

Var på bio i torsdags! Fick äntligen sett Män som hatar kvinnor, den var bra, jätte bra! Kul att filmen var bra när böckerna är så himla bra! Nu vill jag att del två skall komma!

I mon är det ny vecka, o efter att ha jobbat hela helgen så har jag nu fem(!) arbetsdagar till framför mig, guuu va jag skall sova på lördag - tro mig!

Take care!
Pöss

werlas trassel

Om allt o inget....

RSS 2.0