Pussel pussel

Ja då var man inne i vardagen, ekorrehjulet och det ständiga pusslandet.... Jag har längtat efter detta, att få vara på plats, att vara mitt i, att få dela vardagen med Engla med allt vad det innebär. Det är förmodligen så här för alla föräldrar, oavsett val av yrke, att man flänger, lämnar o hämtar, pusslar med tider och viljor. Det har sin charm på nåt sätt och det fyller en med någon slags tillfredställelse då man får allt att gå ihop, men det stressar oxå, det gnager i det dåliga mammasamvetet...... Att man dessutom jobbar på de mest märkliga tider o valt(?!) en pappa till sitt barn med lika konstiga arbetstider som dessutom  tycks heta "piss i motvind" i andranamn och aldrig är nöjd med det pussel man lyckats få ihop, ja det gör det inte enklare.
Det har varit mycket denna senaste veckan, jag tröstar mig själv med det när hjärtat känns tungt och det ekar i mitt huvud "det var ju inte så här det skulle bli". Jag tar mig djupa andetag och ser tiden an, det löser sig..... Jag är här nu i alla fall, för vad det nu är värt, jag är hemma igen!
Stina tog med mig till Operan i söndagskväll, vi tittade på Mary Poppins, ååå va den var bra, får ni möjlighet så se den, den var ljuvlig, mysig, fantastisk ! Tack Stina :)
I går slutade jag vid 15-tiden på jobbet, sprang hem från stationen - måste ta alla tillfällen jag får! Det var filmkväll hos Kalle igår med Stina, Jenny o Jakob. Vi tittade på den senaste med Angelina Jolie, Changeling tror jag den heter, den var bra, kan rekomenderas!

I eftermiddag kom Engla hem, Niklas tog emot henne innan jag kom hem från jobbet. Har haft en riktig slappekväll! I morgon blir det uppstigning kl.05 - JÄSP!
Fick en riktigt rolig och överraskande nyhet i söndags! Gratulerar till berörda personer, alltid lika kul!

Kram!
Extra kram till alla pusslande föräldrar som varje dag ror stordåd i hamn med väckning, lämning, hämtning, mat, mys, lek, kärlek o kramar, klädfix o hårtrix, pussar o klappar, tandborstningar, plåster, tjat o gnat, trotts o vägran, tandagnissel o jämmer, skratt o fniss....

werlas trassel

Om allt o inget....

RSS 2.0