35 jordsnurr

Fyllde år. 35. Har ingen ångest över att bli äldre, ingen. Jag är nöjd med var jag är i livet efter 35 år (okej kanske inte geografiskt men i livet i stort, ja ni förstår.) (Alltså, inte att jag är missnöjd med min geografiska position men om jag själv fick välja och utan att blanda in omständigheter så ja då hade jag inte varit där jag är). (Låt oss gå vidare.)
Så min dag var bra. Uppvaktades med cupcake med ett ljus och eftersom jag är amatörbloggerska finns inget foto på detta. Heller inget foto på det fina armbandet eller på mobilskalet som Engla köpt till mig. Första delen av dagen spenderade jag, S och de två små på Väla. Gjorde ärende och åt sushi. Halleluja. Första gången sen vi flyttade. Hur gott!
Kvällen blev det grill, potatisgratäng och  tårta med fulltalig barnaskara. Några omgångar Cloedo fick avsluta dagen. Vi är inne i ett Cloedostim! 
Av Stefan fick jag bästa presenten, biljetter till Mauro Scocco med Wij och Kleerup på Slagthuset i Malmö med hotellövernattning. Jo jag tackar. 
Och på socialamedier blev jag uppvaktad från alla håll. Kul. Tack. 
35 år. Hurra för mig! 


werlas trassel

Om allt o inget....

RSS 2.0