Mästerskap

Det pågår ett inofficiellt mästerskap här hemma i hur att driva mamman till vansinne. Deltagare Morris o Bamse. Starttid för mästerskapet mellan 05 och 06, det tycks vara mer poänggivande närmare 05.
Morris brukar värma upp vid 02 då kommer han och informerar om att han inte kan sova, han leds tillbaka till sin säng där det strax blir uppenbart att han hade fel. Han kunde sova. Vid 05 kommer Bamse, aka spinnmaskinen, mysdax! Han spinner så sängen vibrerar. Mamman som inte vill riskera att spinnmaskinen i stället skall lämna sängen och börja jama högt och tydligt, klappar på med trötta händer och ber en tyst bön om att spinnmaskinen skall falla i sömn.
Så just när kattskrället funnit ro så kommer Morris. Försöker förmå honom att somna om intill mig. Han räknar. Sjunger. Mummlar och nånstans där i mellan drar spinnmaskinen igång igen. 
Jag har en känsla av att Morris ligger i ledning men är inte helt säker. Måste få tag i ansvarig för mästerskapet känner att frågan om hur länge mästerskapet skall pågå börjar bli relevant. 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

werlas trassel

Om allt o inget....

RSS 2.0